КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – resèt.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Pandan ke pa gen evalyasyon)
Loading ...

engredyan


Ki sa ou bezwen (engredyan manje) для приготовления КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – resèt.:
600 Mesye pòmdetè
1 anpoul
1 st.l. bè
½ моркови
½ корня петрушки
sèl
Foto van plat la fini:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ

enstriksyon (resèt), Ki jan yo kwit:


Как приготовить КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – resèt.
В посуде для тушения растопить масло.
Опустить туда натертые на крупной терке коренья, kawòt, мелко нарезанный репчатый лук.
Когда лук подрумянится, налить стакан воды, sèl.
В закипевшую воду положить крупно нарезанный картофель, накрыть крышкой и варить на слабом огне 20-25 min. до готовности.
Подать картофель горячим, посыпав зеленью.

Photo Ready manje:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ


Fè tankou resèt la? Jwenn imel resèt dirèkteman pa imel oswa abònman nan RSS feed la nan blog la!



 

Leave a Comment avèk siksè isit la

Adrès imèl ou pa pral dwe pibliye. Jaden obligatwa yo make *

*