Колбаса кровяная – resèt.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Pandan ke pa gen evalyasyon)
Loading ...

engredyan


Ki sa ou bezwen (engredyan manje) для приготовления Колбаса кровяная – resèt.:
nan 1 м кишки: кровь говяжья 1200, lèt 30, жир говяжий 30, zonyon 50.
Foto van plat la fini:
Blankrecipe

enstriksyon (resèt), Ki jan yo kwit:


Как приготовить Колбаса кровяная – resèt.
Прямую кишку тщательно промывают, начиняют фаршем и варят колбасу в течение 20 min. Фарш готовят из крови, молока, мелко
нарезанного репчатого лука и жира.

Photo Ready manje:
Blankrecipe


Fè tankou resèt la? Jwenn imel resèt dirèkteman pa imel oswa abònman nan RSS feed la nan blog la!



 

Leave a Comment avèk siksè isit la

Adrès imèl ou pa pral dwe pibliye. Jaden obligatwa yo make *

*