vyann “по-Ямальски” – resèt.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Pandan ke pa gen evalyasyon)
Loading ...

engredyan


Ki sa ou bezwen (engredyan manje) для приготовления Мясопо-Ямальски” – resèt.:
Свинина (карбонат), консервированные ананасы, fwomaj, клюква, mayonèz, epis santi bon
Foto van plat la fini:
Blankrecipe

enstriksyon (resèt), Ki jan yo kwit:


Как приготовить Мясопо-Ямальски” – resèt.
Свинину отбить, sèl, pwav (для того, чтобы мясо было мягче можно посыпать его картофельным крахмалом), сверху выложить ананасы и клюкву, полить майонезом, посыпать сверху тертым сыром и запекать в духовке до готовности.

Photo Ready manje:
Blankrecipe


Fè tankou resèt la? Jwenn imel resèt dirèkteman pa imel oswa abònman nan RSS feed la nan blog la!



 

Leave a Comment avèk siksè isit la

Adrès imèl ou pa pral dwe pibliye. Jaden obligatwa yo make *

*