Римский шницель (НХЗС) – resèt.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Pandan ke pa gen evalyasyon)
Loading ...

engredyan


Ki sa ou bezwen (engredyan manje) для приготовления Римский шницель (НХЗС) – resèt.:
Сыр Чедер 50 g
Яйцо куринное 1 moso
Мука для панировки
Панировочные сухари
Масло раст. для фритюра
Foto van plat la fini:
Римский шницель (НХЗС)

enstriksyon (resèt), Ki jan yo kwit:


Как приготовить Римский шницель (НХЗС) – resèt.
Отрезать два ломтя твердого сыра, толщиной по 1 wè.
Яйцо взбить, можно добавить сушеную зелень.
Сыр обвалять в муке, затем в яйце,затем в сухарях.
Разогреть в сотейнике масло для жарки, (сильно не раскаливать!)
Обжарить шницели с двух сторон.
Завтрак готов!!!

Photo Ready manje:
Римский шницель (НХЗС)


Fè tankou resèt la? Jwenn imel resèt dirèkteman pa imel oswa abònman nan RSS feed la nan blog la!



 

Leave a Comment avèk siksè isit la

Adrès imèl ou pa pral dwe pibliye. Jaden obligatwa yo make *

*