sòs salad “Египетский” – resèt.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Pandan ke pa gen evalyasyon)
Loading ...

engredyan


Ki sa ou bezwen (engredyan manje) salad “Египетский” – resèt.:
Помидоры сорта «болгарские»(малосочные, но мясистые) 3 средних
Лук репчатый фиолетовый – 60 g
Фисташки очищенные – 30 g
Перец красный молотый острый
Масло кунжутное
Foto van plat la fini:
Салат Египетский

enstriksyon (resèt), Ki jan yo kwit:


Ki jan yo prepare yon sòs salad “Египетский” – resèt.
Помидоры мелко порезать (кубиком или с руки).
Орешки слегка истолочь в ступе или слегка порубить ножом.
Лук измельчить кубиком.
Смещать ингредиенты, поперчить по вкусу, но чтобы было достаточно остро.
Полить кунжутным маслом, которое приятно оттенит орешки.
Дать слегка настояться, если есть время. Салат пустит сок.
bon appetit!

Photo Ready manje:
Салат Египетский


Fè tankou resèt la? Jwenn imel resèt dirèkteman pa imel oswa abònman nan RSS feed la nan blog la!



 

Leave a Comment avèk siksè isit la

Adrès imèl ou pa pral dwe pibliye. Jaden obligatwa yo make *

*