Яблочный уксус” – 3 – resèt.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Pandan ke pa gen evalyasyon)
Loading ...

engredyan


Ki sa ou bezwen (engredyan manje) для приготовленияЯблочный уксус” – 3 – resèt.:
1 кг яблок
1 л воды
1 ч.л сахара
10 изюмин
ржаная корочка
Foto van plat la fini:
Blankrecipe

enstriksyon (resèt), Ki jan yo kwit:


Ki jan yo kwit “Яблочный уксус” – 3 – resèt.
Натрите 1 кг яблок на терке, добавьте 1 л воды, 1 чайн лож. sik, 10 изюмин и хлебную корку для брожения.
Все перемешайте и оставьте в теплом месте на две недели. Затем уксус процедите, разлейте по бутылкам, укупорьте и выдержите еще две недели в темном месте до полной готовности.

Photo Ready manje:
Blankrecipe


Fè tankou resèt la? Jwenn imel resèt dirèkteman pa imel oswa abònman nan RSS feed la nan blog la!



 

Leave a Comment avèk siksè isit la

Adrès imèl ou pa pral dwe pibliye. Jaden obligatwa yo make *

*