запеченный судак – resèt.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Pandan ke pa gen evalyasyon)
Loading ...

engredyan


Ki sa ou bezwen (engredyan manje) для приготовления запеченный судак – resèt.:
1 кг филе судака
2 anpoul
200 g. сыра
250 ml krèm
20 g. tounen krèm
sèl, pwav, укроп сушеный
масло полсолнечное
Foto van plat la fini:
запеченный судак

enstriksyon (resèt), Ki jan yo kwit:


Как приготовить запеченный судак – resèt.
Обжарьте на масле лук полукольцами, затем паприку небольшими ломтиками. Филе судака выложите на протвень, смазаный маслом, а сверху – лук.
Смешайте сливки со сметаной, положите соль, pwav, Dill. Залейте этой смесью рыбу и ставьте в горячую духовку на полчаса. Затем достаньте рыбу, посыпьте тертым сыром и поставьте запекаться еще на 15 minit. Подавайте горячим!

Photo Ready manje:
запеченный судак


Fè tankou resèt la? Jwenn imel resèt dirèkteman pa imel oswa abònman nan RSS feed la nan blog la!



 

Leave a Comment avèk siksè isit la

Adrès imèl ou pa pral dwe pibliye. Jaden obligatwa yo make *

*