А-ля терринЛетняя Италия” – դեղատոմս.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Մինչ Ոչ Ratings)
Բեռնվում ...

բաղադրիչները


Ինչ դուք պետք է (սննդի բաղադրիչները) для приготовления А-ля терринЛетняя Италия” – բաղադրատոմսը.:
աղացած միս (смешанный; у меняс низким содержанием жира) - 400 գ
Лук репчатый — 2 штЧеснок — 1-2 зуб.
Моцарелла — 125 գ
Помидоры черри — 10-12 Նմուշներ
Базилик
համեմունքներ (աղ, պղպեղ)
ձիթապտղի յուղ (для жарки)
Яйцо — 1 Նմուշներ
Булка (чёрствая) - 1 Նմուշներ
Լուսանկարը պատրաստի ուտեստ:
А-ля террин Летняя Италия

ուսուցում (դեղատոմս), Ինչպես եփել:


Как приготовить А-ля терринЛетняя Италия” – դեղատոմս.
1. Лук и чеснок порезать и пассеровать в масле до прозрачности.
2. Булочку замочить в воде.
3. Добавить в фарш отжатую булку, ձու, моцареллу, diced, остывший лук с чесноком. Хорошо вымешать и приправить.
4. Форму для кексов смазать маслом. Выложить слоями подготовленный фарш и листики базилика.
5. Сверху слегка вдавить в фарш помидорки черри.
6.
7. Выпекать в духовке 35-40 минут при 180*С, пока фарш не подрумянится, а помидорки не начнут лопаться. Если во время выпечки появляется много жидкости, то я её сливаю.

Լուս Պատրաստի ուտեստներ:
А-ля террин Летняя Италия


Նման է բաղադրատոմսով? Ստանալ էլփոստով բաղադրատոմսեր ուղղակիորեն փոստով կամ բաժանորդագրվել դավաճանումը բլոգում!



 

Ավելացնել գրառումը մեջբերման պահոցում հաջողությամբ Մականուն

Ձեր էլ. Փոստի հասցեն չի հրապարակվելու. Պահանջվող դաշտերը նշված են աստղանիշով *

*