Карп тушеный с виноградом – դեղատոմս.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Մինչ Ոչ Ratings)
Բեռնվում ...

բաղադրիչները


Ինչ դուք պետք է (սննդի բաղադրիչները) для приготовления Карп тушеный с виноградом – բաղադրատոմսը.:
1. карп весом 800-900 գ.
2. 1 st.l. раст. յուղեր
3. 2 էլեկտրական լամպ
4. 2 st.l. лимонного сока
5. 350 մլ. (я брала 200 մլ. ) белого сухого вина
6. 2 ст.л.очищенного миндаля
7. 1 st.l. изюма (у меня без)
8. 350 գ. винограда белого
щепотка молотой гвоздики (я не нашла)
щепотка молотой паприки
молотый мускатный орех на кончике ножа
– աղ, պղպեղ
Լուսանկարը պատրաստի ուտեստ:
Карп тушеный с виноградом

ուսուցում (դեղատոմս), Ինչպես եփել:


Как приготовить Карп тушеный с виноградом – դեղատոմս.
1. Почистить, тщательно промыть рыбу в холодной проточной воде, счистив кровь с позвоночной кости. Обсушить бумажными полотенцами
2. Сбрызнуть лимон. соком. Натереть солью и перцем, присыпать паприкой и мускат. орехом
3. лук очистить и нарезать тонкими колечками. В сквородке разогреть масло и обжаривать 5-6 րոպե. Затем влить вино и готовить 2 минутки.
4. Добавить виноград (разрезанный на 2оеягодка ;-)), նուշ (в оригинале еще и изюм)
5. Уложить сверху рыбу и тушить 15 րոպե.
6. Затем присыпать молотой гвоздикой (в оригинале) и тушить еще 5 րոպե.
բարի ախորժակ!

Լուս Պատրաստի ուտեստներ:
Карп тушеный с виноградом


Նման է բաղադրատոմսով? Ստանալ էլփոստով բաղադրատոմսեր ուղղակիորեն փոստով կամ բաժանորդագրվել դավաճանումը բլոգում!



 

Ավելացնել գրառումը մեջբերման պահոցում հաջողությամբ Մականուն

Ձեր էլ. Փոստի հասցեն չի հրապարակվելու. Պահանջվող դաշտերը նշված են աստղանիշով *

*