Куриная грудкаа-ля Помпадур” – դեղատոմս.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Մինչ Ոչ Ratings)
Բեռնվում ...

բաղադրիչները


Ինչ դուք պետք է (սննդի բաղադրիչները) для приготовления Куриная грудкаа-ля Помпадур” – բաղադրատոմսը.:
2 куриных грудки без костей
1 հոդված. լ. ալյուր
3/4 стакана крупно порубленного миндаля
աղ, черный перец по вкусу
2 հոդված. լ. топленого масла
1 ձու
Լուսանկարը պատրաստի ուտեստ:
Куриная грудка а-ля Помпадур

ուսուցում (դեղատոմս), Ինչպես եփել:


Как приготовить Куриная грудкаа-ля Помпадур” – դեղատոմս.
Куриные грудки слегка отбить, придать им ровную форму. Приправить солью и перцем. Ծեծել ձու. Муку высыпать на лист пергамента.
На другой лист насыпать тонким слоем рубленый миндаль. Каждую куриную грудку обвалять в муке, обмакнуть во взбитое яйцо, обвалять в миндале, слегка прижимая кусочки орехов рукой, чтобы они не осыпались.
Масло растопить в большом сотейнике. Положить в него подготовленные грудки. Жарить их по 4-5 րոպե. с каждой стороны, до появления золотистой корочки.

Լուս Պատրաստի ուտեստներ:
Куриная грудка а-ля Помпадур


Նման է բաղադրատոմսով? Ստանալ էլփոստով բաղադրատոմսեր ուղղակիորեն փոստով կամ բաժանորդագրվել դավաճանումը բլոգում!



 

Ավելացնել գրառումը մեջբերման պահոցում հաջողությամբ Մականուն

Ձեր էլ. Փոստի հասցեն չի հրապարակվելու. Պահանջվող դաշտերը նշված են աստղանիշով *

*