խոզապուխտ, жаренная с маринованными корнишонами и каперсами – դեղատոմս.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Մինչ Ոչ Ratings)
Բեռնվում ...

բաղադրիչները


Ինչ դուք պետք է (սննդի բաղադրիչները) պատրաստման համար Ham, жаренная с маринованными корнишонами и каперсами – բաղադրատոմսը.:
10 корнишонов (можно взять 4 небольших маринованных огурчика)
2 зубка чеснока (1 tsp. чесночной пасты)
2 st.l. каперсов
8-10 кусочков сырокопченой ветчины (в идеале пармской, я брала обычный бекон)
մաղադանոս
1 st.l. бальзамико
Լուսանկարը պատրաստի ուտեստ:
Ветчина, жаренная с маринованными корнишонами и каперсами

ուսուցում (դեղատոմս), Ինչպես եփել:


Թե ինչպես պետք է եփել մի խոզապուխտ, жаренная с маринованными корнишонами и каперсами – դեղատոմս.
Измельчить чеснок ( я использовала чесночную пасту), порезать кружочками корношоны и измельчить каперсы. В разогретое на сковороде оливковое масло положить все продукты и слегка потушить в течение 1-2 արձանագրություն. Добавить в сковородку ветчину, в течение минуты пожарить, գործունյա, ветчина должна стать прозрачной, поперчить молотым перцем и сбрызнуть бальзамико. Сразу же сервировать, посыпав петрушкой. Отличная теплая закуска.

Լուս Պատրաստի ուտեստներ:
Ветчина, жаренная с маринованными корнишонами и каперсами


Նման է բաղադրատոմսով? Ստանալ էլփոստով բաղադրատոմսեր ուղղակիորեն փոստով կամ բաժանորդագրվել դավաճանումը բլոգում!



 

Ավելացնել գրառումը մեջբերման պահոցում հաջողությամբ Մականուն

Ձեր էլ. Փոստի հասցեն չի հրապարակվելու. Պահանջվող դաշտերը նշված են աստղանիշով *

*