Julien Көктем – рецепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (жоқ рейтингтер ал)
Loading ...

Құрамы


Не қажет (Азық-түлік ингредиенттер) для приготовления Жульен Весенний – рецепт.:
250 г куриных грудок
200 г грибов (саңырауқұлақ)
куриный бульон
кілегей
50 г сливок
100 г сыра зелень
ұн
дайын тағам Фото:
Жульен Весенний

нұсқау (рецепт), Қалай дайындауға:


Как приготовить Жульен Весенний – рецепт.
отварить курочку
пережарить грибы и курицу на слив.масле
сделать соус: на слив.масле пережарить до золотистого цвета муку, қосу 3 мақала. ложки куриного бульона, 3 ложки сметаны, и немного сливок, добавить соль и перец по вкусу
перемешать курицу и грыбы вместе с соусом
разложить в кокотницы и посыпать сыром
отправить в духовку на 10-15 мин.
готовый жульен посыпать зеленью!

Фото дайын тағамдарды:
Жульен Весенний


рецептер? тікелей электрондық пошта арқылы, электрондық пошта, рецептер алу немесе Блог RSS каналға жазылу!



 

сәтті жерде Пікір қалдыру

Сіздің электрондық пошта мекен-жайы емес жарияланады. Міндетті өрістер таңбаланған *

*