Гиблиджи – рецепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (рейтингдер жок, ал эми)
Loading ...

ингредиенттер


эмне керек (тамак-аш ингредиенттер) для приготовления Гиблиджи – рецепт.:
! курица массой 1,3 кг (жөнүндө), 3 головки репчатоо лука, 4 сарымсак тиштери, туз, кызыл калемпир, 500г кычкыл каймак, өсүмдүк майы, туз.
даяр табактын Сүрөт:
Гиблиджи

нускама (рецепт), Кандай тамак:


Как приготовить Гиблиджи – рецепт.
Курицу разделать на мелкие кусочки, посолить и обжаритьдо полуготовности.
Лук очистить, мелко нашинковать и обжарить до бежевого цвета. каймакты кошуу, ачуу пияз, натёртый на мелкой тёрке, посыпать красным перцем и дать покипеть 2-3 мүнөт.
Положить обжаренные куски курицы в соус и тушить ещё минут 40 орто жылуулук үстүнөн.
На гарнир хорош рис.
Bon Appetit!

Сүрөт даяр тамак-аш:
Гиблиджи


ыкма Like? электрондук почта аркылуу түздөн-түз электрондук Recipes же блог боюнча RSS түрмөккө жазылуу!



 

ийгиликтүү жерде Комментарий калтыруу

Сиздин электрондук почта дареги, жарыяланган жок. Милдеттүү талаалар белгиленген *

*