Кабачок фаршированный под сырной корочкой – рецепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (рейтингдер жок, ал эми)
Loading ...

ингредиенттер


эмне керек (тамак-аш ингредиенттер) для приготовления Кабачок фаршированный под сырной корочкой – рецепт.:
Кабачок весом около 1кг
Грудинка 100г
козу карын(у меня шампиньоны) – 7-8чыгарм
Пияз – 1чыгарм.
каакым – половинка
ачуу пияз – 1зубчик
майонез
Сыр твердый – 150г
туз,калемпир,приправки
даяр табактын Сүрөт:
Кабачок фаршированный под сырной корочкой

нускама (рецепт), Кандай тамак:


Как приготовить Кабачок фаршированный под сырной корочкой – рецепт.
Кабачок моем,таза,режем вдоль на две половинки.
Столовой ложкой вынимаем из половинок семена и мякоть.
Солим кабачок внутри половинок.
козу карын,грудинку,ачуу пияз,лук и перец режем кубиками,Басма сөз,сыпем приправки и запрвляем майонезом.
Выкладываем смесь в половинки кабачков,утрамбовываем ложкой.
Сыр трем на крупной терке,посыпаем сверхулодочки”.
Снизу кабачки обворачиваем фольгой.
Запекаем в духовке при 160градусах 40-50мин.
болсун!

Сүрөт даяр тамак-аш:
Кабачок фаршированный под сырной корочкой


ыкма Like? электрондук почта аркылуу түздөн-түз электрондук Recipes же блог боюнча RSS түрмөккө жазылуу!



 

ийгиликтүү жерде Комментарий калтыруу

Сиздин электрондук почта дареги, жарыяланган жок. Милдеттүү талаалар белгиленген *

*