КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – рецепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (рейтингдер жок, ал эми)
Loading ...

ингредиенттер


эмне керек (тамак-аш ингредиенттер) для приготовления КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – рецепт.:
600 г картофеля
1 лампа
1 st.l. Каймак майы
½ моркови
½ корня петрушки
туз
даяр табактын Сүрөт:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ

нускама (рецепт), Кандай тамак:


Как приготовить КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – рецепт.
В посуде для тушения растопить масло.
Опустить туда натертые на крупной терке коренья, сабиз, мелко нарезанный репчатый лук.
Когда лук подрумянится, налить стакан воды, туз.
В закипевшую воду положить крупно нарезанный картофель, накрыть крышкой и варить на слабом огне 20-25 мүн. до готовности.
Подать картофель горячим, посыпав зеленью.

Сүрөт даяр тамак-аш:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ


ыкма Like? электрондук почта аркылуу түздөн-түз электрондук Recipes же блог боюнча RSS түрмөккө жазылуу!



 

ийгиликтүү жерде Комментарий калтыруу

Сиздин электрондук почта дареги, жарыяланган жок. Милдеттүү талаалар белгиленген *

*