тоок эти “а-ля Помпадур” – рецепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (рейтингдер жок, ал эми)
Loading ...

ингредиенттер


эмне керек (тамак-аш ингредиенттер) для приготовления Куриная грудкаа-ля Помпадур” – рецепт.:
2 куриных грудки без костей
1 макала. л. ун
3/4 стакана крупно порубленного миндаля
туз, черный перец по вкусу
2 макала. л. топленого масла
1 жумуртка
даяр табактын Сүрөт:
Куриная грудка а-ля Помпадур

нускама (рецепт), Кандай тамак:


Как приготовить Куриная грудкаа-ля Помпадур” – рецепт.
Куриные грудки слегка отбить, придать им ровную форму. Приправить солью и перцем. жумуртканы Beat. Муку высыпать на лист пергамента.
На другой лист насыпать тонким слоем рубленый миндаль. Каждую куриную грудку обвалять в муке, обмакнуть во взбитое яйцо, обвалять в миндале, слегка прижимая кусочки орехов рукой, чтобы они не осыпались.
Масло растопить в большом сотейнике. Положить в него подготовленные грудки. Жарить их по 4-5 мүн. ар бир тараптан, до появления золотистой корочки.

Сүрөт даяр тамак-аш:
Куриная грудка а-ля Помпадур


ыкма Like? электрондук почта аркылуу түздөн-түз электрондук Recipes же блог боюнча RSS түрмөккө жазылуу!



 

ийгиликтүү жерде Комментарий калтыруу

Сиздин электрондук почта дареги, жарыяланган жок. Милдеттүү талаалар белгиленген *

*