Тоок эти менен пирог “Даниялык” толтуруу. – рецепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (рейтингдер жок, ал эми)
Loading ...

ингредиенттер


эмне керек (тамак-аш ингредиенттер) для приготовления Куриный пирог с “Даниялык” толтуруу. – рецепт.:

  • Фарш куриный – 800 г
  • ачуу пияз – 3-4 зубочка
  • хлопья геркулес – 50 г
  • сүт – 100мл (50мл для геркулеса,50мл для омлета)
  • жумуртка – 2 даана.(1шт в фарш,1чыгарм – в омлет)
  • каймак – 1 макала. кашык
  • Гавайскаясмесь – 1 пакет
  • (СМЕСЬ ХОРТЕКС ГАВАЙСКАЯ ЗАМОРОЖЕННАЯ 400Г)
  • катуу сыр – 100-150 г
  • майонез,жыпар жыттуу

даяр табактын Сүрөт:
Куриный пирог с гавайской начинкой.

нускама (рецепт), Кандай тамак:


Как приготовить Куриный пирог с “Даниялык” толтуруу. – рецепт.

  1. Хлопья геркулеса залить молоком (50г)
  2. и оставить на 10-15 мүн.
  3. Готовим фарш – туз,калемпир,
  4. добавить чеснок(из чеснокодавилки),геркулес, жумуртка.
  5. Все хорошо перемешиваем и на 20 мүн
  6. поставить в холод.
  7. Форму хорошо смазываем раст. май.
  8. Выкладываем фарш и мокрыми руками
  9. делаем бортики.
  10. Гавайскую смесь высыпать из пакета,
  11. туз,жыпар жыттуу кошуу,аралаштыруу.
  12. Гавайскуюсмесь выкладываем в форму на фарш.
  13. Делаем заливку (омлет) –
  14. 1 жумуртка + 50 мл молока и 1 st.l. кычкыл каймак,
  15. добавить щепотку соли и сахара,
  16. хорошенько взбить венчиком.
  17. гавайскую смесь заливаем омлетной массой.
  18. Сыр натираем на крупной тёрке
  19. и выкладываем сверху.
  20. Ставим в духовку (180 г) боюнча 40-45 мүн.
  21. Остывший пирог достаем из формы,
  22. выкладываем на блюдо,
  23. майонезом делаем ажурную сетку.
  24. Пирог готов!


Сүрөт даяр тамак-аш:
Куриный пирог с гавайской начинкой.


ыкма Like? электрондук почта аркылуу түздөн-түз электрондук Recipes же блог боюнча RSS түрмөккө жазылуу!



 

ийгиликтүү жерде Комментарий калтыруу

Сиздин электрондук почта дареги, жарыяланган жок. Милдеттүү талаалар белгиленген *

*