запеченный судак – рецепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (рейтингдер жок, ал эми)
Loading ...

ингредиенттер


эмне керек (тамак-аш ингредиенттер) для приготовления запеченный судак – рецепт.:
1 кг филе судака
2 баштарды
200 г. сыра
250 мл каймак
20 г. кычкыл каймак
туз, калемпир, укроп сушеный
масло полсолнечное
даяр табактын Сүрөт:
запеченный судак

нускама (рецепт), Кандай тамак:


Как приготовить запеченный судак – рецепт.
Обжарьте на масле лук полукольцами, затем паприку небольшими ломтиками. Филе судака выложите на протвень, смазаный маслом, а сверху – лук.
Смешайте сливки со сметаной, положите соль, калемпир, укроп. Залейте этой смесью рыбу и ставьте в горячую духовку на полчаса. Затем достаньте рыбу, посыпьте тертым сыром и поставьте запекаться еще на 15 мүнөт. Подавайте горячим!

Сүрөт даяр тамак-аш:
запеченный судак


ыкма Like? электрондук почта аркылуу түздөн-түз электрондук Recipes же блог боюнча RSS түрмөккө жазылуу!



 

ийгиликтүү жерде Комментарий калтыруу

Сиздин электрондук почта дареги, жарыяланган жок. Милдеттүү талаалар белгиленген *

*