Julien Жаз – рецепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (рейтингдер жок, ал эми)
Loading ...

ингредиенттер


эмне керек (тамак-аш ингредиенттер) для приготовления Жульен Весенний – рецепт.:
250 г куриных грудок
200 г грибов (шампиньонов)
куриный бульон
каймак
50 г сливок
100 г сыра зелень
ун
даяр табактын Сүрөт:
Жульен Весенний

нускама (рецепт), Кандай тамак:


Как приготовить Жульен Весенний – рецепт.
отварить курочку
пережарить грибы и курицу на слив.масле
сделать соус: на слив.масле пережарить до золотистого цвета муку, кошуу 3 макала. ложки куриного бульона, 3 кычкыл каймак, и немного сливок, татып, туз жана калемпир кошуу
перемешать курицу и грыбы вместе с соусом
разложить в кокотницы и посыпать сыром
отправить в духовку на 10-15 мүн.
готовый жульен посыпать зеленью!

Сүрөт даяр тамак-аш:
Жульен Весенний


ыкма Like? электрондук почта аркылуу түздөн-түз электрондук Recipes же блог боюнча RSS түрмөккө жазылуу!



 

ийгиликтүү жерде Комментарий калтыруу

Сиздин электрондук почта дареги, жарыяланган жок. Милдеттүү талаалар белгиленген *

*