КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – recepte.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kamēr nav atsauksmes)
Loading ...

sastāvdaļas


Kas jums nepieciešams (pārtikas sastāvdaļas) для приготовления КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – recepte.:
600 Mr kartupeļu
1 spuldze
1 st.l. sviests
½ моркови
½ корня петрушки
sāls
Foto Gatavā ēdiena:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ

instrukcija (recepte), Kā pagatavot:


Как приготовить КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – recepte.
В посуде для тушения растопить масло.
Опустить туда натертые на крупной терке коренья, burkāni, мелко нарезанный репчатый лук.
Когда лук подрумянится, налить стакан воды, sāls.
В закипевшую воду положить крупно нарезанный картофель, накрыть крышкой и варить на слабом огне 20-25 min. līdz gatavs.
Подать картофель горячим, посыпав зеленью.

Foto Gatavi ēdieni:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ


Tāpat kā recepti? Saņemt e-pasta receptes tieši pa e-pastu vai parakstīties uz RSS plūsmu blogu!



 

Leave a Comment veiksmīgi šeit

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti *

*