vistas gaļas pīrāgs “Havajiešu” pildīšana. – recepte.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kamēr nav atsauksmes)
Loading ...

sastāvdaļas


Kas jums nepieciešams (pārtikas sastāvdaļas) для приготовления Куриный пирог с “Havajiešu” pildīšana. – recepte.:

  • Фарш куриный – 800 g
  • ķiploki – 3-4 зубочка
  • хлопья геркулес – 50 g
  • piens – 100ml (50мл для геркулеса,50мл для омлета)
  • ola – 2 gab.(1шт в фарш,1Pieces – в омлет)
  • krēms – 1 raksts. karote
  • Гавайскаясмесь – 1 пакет
  • (СМЕСЬ ХОРТЕКС ГАВАЙСКАЯ ЗАМОРОЖЕННАЯ 400Г)
  • cietais siers – 100-150 g
  • majonēze,garšvielas

Foto Gatavā ēdiena:
Куриный пирог с гавайской начинкой.

instrukcija (recepte), Kā pagatavot:


Как приготовить Куриный пирог с “Havajiešu” pildīšana. – recepte.

  1. Хлопья геркулеса залить молоком (50g)
  2. и оставить на 10-15 min.
  3. Готовим фарш – sāls,pipari,
  4. добавить чеснок(из чеснокодавилки),геркулес, ola.
  5. Все хорошо перемешиваем и на 20 min
  6. поставить в холод.
  7. Форму хорошо смазываем раст. eļļa.
  8. Выкладываем фарш и мокрыми руками
  9. делаем бортики.
  10. Гавайскую смесь высыпать из пакета,
  11. sāls,pievieno garšvielas,sajaukt.
  12. Гавайскуюсмесь выкладываем в форму на фарш.
  13. Делаем заливку (омлет) –
  14. 1 ola + 50 мл молока и 1 st.l. skābais krējums,
  15. добавить щепотку соли и сахара,
  16. хорошенько взбить венчиком.
  17. гавайскую смесь заливаем омлетной массой.
  18. Сыр натираем на крупной тёрке
  19. и выкладываем сверху.
  20. Ставим в духовку (180 g) no 40-45 min.
  21. Остывший пирог достаем из формы,
  22. выкладываем на блюдо,
  23. майонезом делаем ажурную сетку.
  24. Пирог готов!


Foto Gatavi ēdieni:
Куриный пирог с гавайской начинкой.


Tāpat kā recepti? Saņemt e-pasta receptes tieši pa e-pastu vai parakstīties uz RSS plūsmu blogu!



 

Leave a Comment veiksmīgi šeit

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti *

*