курица в вине – recepte.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kamēr nav atsauksmes)
Loading ...

sastāvdaļas


Kas jums nepieciešams (pārtikas sastāvdaļas) для приготовления курица в вине – recepte.:
1 cālis
250гр.ОЧЕНЬ мелкого лука
250g. шампиьонов
100g. сала
2st.l. отрого мол.перца
50g. топленого масла
1лавр.лист
1TSP. тимьяна
1zobs. ķiploki
250g. sarkanvīns
125гр.куриного бульона(из кубиков)
3st.l. коньяка
1TSP. крахмала
milti, sāls
Foto Gatavā ēdiena:
Blankrecipe

instrukcija (recepte), Kā pagatavot:


Как приготовить курица в вине – recepte.
курицу разрезат на 8 daļas.
натереть перцем, солью и обвалять в муке.
обжарить в топленом масле, noņemt no karstuma.
сало растопить,перемешать с маслом, добавить луковички, грибы и потушить. noņemt no karstuma.
обжаренное мясо, lauru lapa, тимьян и измльченный чеснок, красное вино и бульон тушить под крышкой 1час до уварки бульона на половину.
курицу вынуть.
бульон заправить коньяком, солью перцем и загустить крахмалом.
кусочки курицы, грибы с луком положить в соус и довести до кипения.
все к столу! приятного аппетита!

Foto Gatavi ēdieni:
Blankrecipe


Tāpat kā recepti? Saņemt e-pasta receptes tieši pa e-pastu vai parakstīties uz RSS plūsmu blogu!



 

Leave a Comment veiksmīgi šeit

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti *

*