Lēcu zupa ar jēra karbonādes – recepte.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kamēr nav atsauksmes)
Loading ...

Kas jums nepieciešams (pārtikas sastāvdaļas) для приготовления Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – recepte.:

sastāvdaļas

  • 600 г бараньих ребрышек
  • 150 г чечевицы
  • 3 картофелены
  • 2 tomāti
  • 1 spuldze
  • 3 ķiploka daiviņas
  • 1 болгарский перец
  • 1 lauru lapa
  • Петрушка, pipari, sāls

Foto Gatavā ēdiena:
Суп из чечевицы с бараньими ребрышками

instrukcija (recepte), Kā pagatavot:


Как приготовить Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – recepte.

  1. Чечевицу промыть
  2. Ребрышки вымыть и нарезать секциями по одному ребру и обжарить на сковородке. Переложить в кастрюлю, добавить воды 1,5л и варить 20 protokols.
  3. kartupeļi, ķiploki, лук и перец порезать и добавить в кипящий бульон.
  4. Помидоры очистить от кожуры порезать кубиками и добавить в суп с лавровым листом.
  5. Туда же бросить чечевицу.
  6. Варить до готовности.
  7. В конце посыпать нашинкованной петрушкой.
  8. labu apetīti.


Foto Gatavi ēdieni:
Суп из чечевицы с бараньими ребрышками


Tāpat kā recepti? Saņemt e-pasta receptes tieši pa e-pastu vai parakstīties uz RSS plūsmu blogu!



 

Leave a Comment veiksmīgi šeit

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti *

*