запеченный судак – recepte.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kamēr nav atsauksmes)
Loading ...

sastāvdaļas


Kas jums nepieciešams (pārtikas sastāvdaļas) для приготовления запеченный судак – recepte.:
1 кг филе судака
2 spuldzes
200 g. сыра
250 ml krējuma
20 g. skābais krējums
sāls, pipari, укроп сушеный
масло полсолнечное
Foto Gatavā ēdiena:
запеченный судак

instrukcija (recepte), Kā pagatavot:


Как приготовить запеченный судак – recepte.
Обжарьте на масле лук полукольцами, затем паприку небольшими ломтиками. Филе судака выложите на протвень, смазаный маслом, а сверху – лук.
Смешайте сливки со сметаной, положите соль, pipari, dilles. Залейте этой смесью рыбу и ставьте в горячую духовку на полчаса. Затем достаньте рыбу, посыпьте тертым сыром и поставьте запекаться еще на 15 protokols. Подавайте горячим!

Foto Gatavi ēdieni:
запеченный судак


Tāpat kā recepti? Saņemt e-pasta receptes tieši pa e-pastu vai parakstīties uz RSS plūsmu blogu!



 

Leave a Comment veiksmīgi šeit

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti *

*