Julien Spring – recepte.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kamēr nav atsauksmes)
Loading ...

sastāvdaļas


Kas jums nepieciešams (pārtikas sastāvdaļas) для приготовления Жульен Весенний – recepte.:
250 г куриных грудок
200 г грибов (шампиньонов)
куриный бульон
krēms
50 г сливок
100 г сыра зелень
milti
Foto Gatavā ēdiena:
Жульен Весенний

instrukcija (recepte), Kā pagatavot:


Как приготовить Жульен Весенний – recepte.
отварить курочку
пережарить грибы и курицу на слив.масле
сделать соус: на слив.масле пережарить до золотистого цвета муку, pievienot 3 raksts. ложки куриного бульона, 3 ложки сметаны, и немного сливок, добавить соль и перец по вкусу
перемешать курицу и грыбы вместе с соусом
разложить в кокотницы и посыпать сыром
отправить в духовку на 10-15 min.
готовый жульен посыпать зеленью!

Foto Gatavi ēdieni:
Жульен Весенний


Tāpat kā recepti? Saņemt e-pasta receptes tieši pa e-pastu vai parakstīties uz RSS plūsmu blogu!



 

Leave a Comment veiksmīgi šeit

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti *

*