јадења со месо

печурки(Засолка) – рецепт.

печурки(Засолка) – рецепт.

автор:

Објавено: 2014-05-14

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
реков – Kabob природни MARGILAN со гарнир од зелка – рецепт.

реков – Kabob природни MARGILAN со гарнир од зелка – рецепт.

време за готвење: 3 нема.

сложеноста: тешко

Што ви е потребно (прехранбени состојки) за добивање на KAZAN – Kabob природни MARGILAN со гарнир од зелка – рецепт.: Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

View Recipe

 
Леќа супа со јагне рифови – рецепт.

Леќа супа со јагне рифови – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-18

Што ви е потребно (прехранбени состојки) для приготовления Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – рецепт.: Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
BEEF WELLINGTON од гордост Ремзи – рецепт.

BEEF WELLINGTON од гордост Ремзи – рецепт.

време за готвење: 60 мин

сложеноста: тешко

Што ви е потребно (прехранбени состојки) да се подготват говедско месо WELLINGTON од Гордон Ремзи – рецепт.: Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

View Recipe

 
Зачинета чорба со костени и tagliatelle. недела ручек – рецепт.

Зачинета чорба со костени и tagliatelle. недела ручек – рецепт.

време за готвење: 60 мин

сложеноста: лесно

Што ви е потребно (прехранбени состојки) за да се подготват Зачинета чорба со костени и tagliatelle. недела ручек – рецепт.: Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

View Recipe

 
месо”Дорожное” – рецепт.

месо”Дорожное” – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-18

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Кролик в сметанно-горчичном соусе. – рецепт.

Кролик в сметанно-горчичном соусе. – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-18

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Ужин в фольге. – рецепт.

Ужин в фольге. – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-18

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Фенкада – рецепт.

Фенкада – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-18

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
“Картофельные котлеты с яйцом” – рецепт.

Картофельные котлеты с яйцом” – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-18

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
способ -2 подготовки для запекания свинины, курицы /не для оценки/ – рецепт.

способ -2 подготовки для запекания свинины, курицы /не для оценки/ – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-18

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
кролик по – бельгийски – рецепт.

кролик побельгийски – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-18

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Говядина с шампиньонами – рецепт.

Говядина с шампиньонами – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-18

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе