месо

Вечера во брзање – рецепт.

Вечера во брзање – рецепт.

автор:

Објавено: 2014-07-15

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Свинско со чад од Garik (благодарение Andryuha) !!! – рецепт.

Свинско со чад од Garik (благодарение Andryuha) !!! – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-20

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
пилешко пита “хавајски” полнење. – рецепт.

пилешко пита “хавајски” полнење. – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-20

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Се тркалаат слој од 2 видови на месо со модар патлиџан – рецепт.

Се тркалаат слој од 2 видови на месо со модар патлиџан – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-20

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Мясо по Индонезиски ! ! ! – рецепт.

Мясо по Индонезиски ! ! ! – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-20

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Сосиски к Пиву – рецепт.

Сосиски к Пиву – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-20

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Шашлычёк под….))) – рецепт.

Шашлычёк под….))) – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-20

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Буковина полнети – рецепт.

Буковина полнети – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-20

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Запечённые куринные рулеты(вариация) – рецепт.

Запечённые куринные рулеты(вариация) – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-20

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Тампури – рецепт.

Тампури – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-20

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Шашлык Дальневосточный(трактат о маринаде) – рецепт.

Шашлык Дальневосточный(трактат о маринаде) – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-20

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Пицца на скорую руку(с тушенкой) – рецепт.

Пицца на скорую руку(с тушенкой) – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-20

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе

 
Курица под овощами – рецепт.

Курица под овощами – рецепт.

автор:

Објавено: 2013-11-20

Фото на готовиот сад: Фото Готови јадења:

Прочитај повеќе