блог

градник 693 рубљата

Каде можам да купам Градници.

автор:

Објавено: 2015-11-23

Неодамна откриена една онлајн продавница за облека. Претходно, тоа беше обична продавница, како и сите девојки. Еден вид на изложбен салон со партали што влече од странство, воопшто, се што ви се допадна. сите […]

Прочитај повеќе

 
Жена авто форум

Жена авто форум

автор:

Објавено: 2015-11-12

Дали некогаш сте се прашувале како да се погледне женски форумот автомобил? Јас, исто така, не мислам, но надминување на сите неколку кои се претставени во RuNet, заклучи дека единствено достојно форма за односот помеѓу жените, луѓе и возила: […]

Прочитај повеќе