Индонези мах ! ! ! – жор.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (ямар ч зэрэглэл боловч)
Loading ...

найрлага


Та юу хэрэгтэй (хоол хүнсний найрлага) Индонези нь мах бэлтгэх ! ! ! – жор.:
2kg гахайн.(өөх биш ир).
холимог семинарийг ашиглаж байна: Давс 1st.l. том, хар чинжүү 1 / 2st.l., улаан чинжүү 1 / 2st.l., амтат чинжүү 1 / 2st.l., цагаан гааны нунтаг 1 / 2st.l., элсэн чихэр, 1 / 2st.l.
зурж нь Paste: Сонгины 1 PC., Root цагаан гаа 50g., Яншуй 1/2 мод,ногоон чинжүү (halapinya) 2ширхэг., шохой 1pc., нимбэгний өвс 50g., 50g ургамлын тос.
мах услах тулд: шар айраг 1 лонх.???
Бэлэн хоол фото:
Мясо по Индонезийски ! ! !

сургалт (жор), хоол хийх вэ:


Индонези мах хоол хийх вэ ! ! ! – жор.
мах нэг хэсгийг авч,дунд бууруулах, бүрэн хэрхэн дэвтэр тодруулах биш юм,зүслэг, дахин мах давхарга илчлэх болсон.
зурж төлөө хольц хийх: давс хольж,Хар, улаан чинжүү,амтат чинжүү,цагаан гаа,элсэн чихэр.
Аль аль талд нь мах цэвэрлэнэ,Бид унтрааж, хөргөгчид тавих 24-48 цаг.
зурж нь таглахад бэлтгэх: жижиглэсэн сонгино,цагаан гаа,нимбэгний өвс,яншуй,перец.Всё это перемалываем в блэндэре до однородной массы добавляя растительное масло и сок выжатого лайма.
Затем берём мясо,разворачиваем и натираем пастой на одной стороне и плотно сворачиваем в рулет.
Берём хлопковый шпагат и перевязываем плотно в нескольких местах мясо.
Огонь разжигаем в одной стороне мангала,жар не должен быть под мясом.
Температура под крышкой мангала 105-110 градус (регулируется заслонкой),время готовки 6 цаг.
Не забывайте каждые 30-40 минут увлажнять мясо пивом с помощью кисточки.(можно и стаканом,рядом стоящее мясо)!
Температура внутри готового мяса должна быть 80 градус,или проверяете нажатием пальца,мясо должно быть средней упругости и не выделять жидкость.
Лимонная трава придаёт нежный аромат лимона и не даёт кислоты,имбирь дополняет вкусовую гамму.Мясо получается нежным,сочным,прокопченным,слегка острым,с незабываемым вкусом!
оролдох,удачи вам и приятного аппетита!!! Андрей.

Фото Бэлэн хоол:
Мясо по Индонезийски ! ! !


жор шиг? И-мэйл жор шууд и-мэйл авах, эсвэл блог RSS тэжээл бүртгүүлэх!



 

амжилттай энд Сэтгэгдэл үлдээх

Таны и-мэйл хаяг хэвлэгдсэн байх болно. Шаардлагатай талбарууд гэж тэмдэглэгдсэн байна *

*