Алые паруса” – oppskrift.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Selv om ingen karakterer)
Loading ...

ingredienser


Det du trenger (mat ingredienser) для приготовленияАлые паруса” – oppskrift.:
2 больших баклажана , 12 кг говяжьего фарша , 2 pærer ,12 л томатного сока , твёрдый сыр 200 g , salt, pepper
Bilde av den ferdige retten:
Алые паруса

instruksjon (oppskrift), Hvordan å lage mat:


Hvordan å lage mat “Алые паруса” – oppskrift.
разрезать баклажаны вдоль и вынуть часть сердцевины (сделать углубление) запечь в духовке при температуре 200 grader 15 -20 minutter .
порезать мелкими кубиками лук обжарить до прозрачности , добавить фарш и мелко порезанные внутренности баклажана , добавить томатного сока.
выложить фарш в половинки баклажана и посыпать сыром .Запекать при температуре 180 grader 5-10 minutter .

Bilde Ferdigmat:
Алые паруса


Som oppskriften? Få email oppskrifter direkte via e-post eller abonnere på RSS-feed av bloggen!



 

Legg igjen en kommentar lykkes her

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket *

*