Бешбармак тян-шаньский – recept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kým žiadne hodnotenie)
Načítava...

prísady


Čo budete potrebovať (potravinárske ingrediencie) для приготовления Бешбармак тян-шаньский – recept.:
Баранина или говядина средней жирности – 1 kilogram
Мука или готовая лапша – 0,5 kilogram
Яйцо для теста – 1-2 kúsky.
Лук – 3 kúsky.
soľ, čierne korenie podľa chuti.
Foto hotového pokrmu:
Blankrecipe

inštrukcia (recept), ako variť:


Как приготовить Бешбармак тян-шаньский – recept.
Мясо залить холодной водой, soľ
и варить до готовности.
Пока варится мясо готовится пресное тесто. Готовое тесто тонко раскатать и нарезать на лапшу.
Готовое мясо слегка остудив, мелко накрошить поперёк волокон.
Лапшу отварить в мясном бульоне и выложить на широкое блюдо.
Добавить накрошенное мясо. Подлить немного горячего бульона с припущенным луком.
Всё тщательно перемешать.
К блюду подать в пиалах бульон.

Foto Hotové jedlá:
Blankrecipe


Rovnako ako recept? Mailom recepty priamo prostredníctvom e-mailu alebo sa prihlásiť k odberu RSS feed blogu!



 

Zanechať komentár tu úspešne

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné položky sú označené *

*