Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – recept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kým žiadne hodnotenie)
Načítava...

prísady


Čo budete potrebovať (potravinárske ingrediencie) для приготовленияКабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – recept.:
Кабачок(или тыква маленькая) – 2 ks.(600 g.)
НАЧИНКА:
Лук красный – 1 ks.(100 g.)
Вяленые томаты – 5 kúsky.
Рис(басмати) – 100 g. (залить водой на 20 minúty)
Сушёные грибы(белые) – 1 горсть (молотых в порошок)
Кедровые орехи – 1/2 горсти.
cesnak – 1 зубок
Кориандр(сушёный) – 1 lyžičky.
Розмарин – 2 vetvičky
Чили – uštipnutie (podľa ľubovôle)
Перец чёрный(свежемолотый) – podľa chuti.
Соль морская – podľa chuti.
olivový olej – 4 ST.L.
СОУС:
Горчица зернёная – 2 lyžičky(полные)
Яблочный сок(лучше свежевыжатый) – 100 g.
Лимон – 1 ks.(сок – 3 lyžice)
Сливки жирные – 170 g.
soľ,korenie – podľa chuti.
Foto hotového pokrmu:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).

inštrukcia (recept), ako variť:


ako variť “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – recept.


Foto Hotové jedlá:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).


Rovnako ako recept? Mailom recepty priamo prostredníctvom e-mailu alebo sa prihlásiť k odberu RSS feed blogu!



 

Zanechať komentár tu úspešne

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné položky sú označené *

*