Курица-конверт по-французски – recept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kým žiadne hodnotenie)
Načítava...

prísady


Čo budete potrebovať (potravinárske ingrediencie) для приготовления Курица-конверт по-французски – recept.:
куриная грудка
paradajka
syr
бекон
majonéza
soľ,korenie.
vajíčko.
манка.
Foto hotového pokrmu:
Курица-конверт по-французски

inštrukcia (recept), ako variť:


Как приготовить Курица-конверт по-французски – recept.
Грудку отбить, soľ,korenie,смазать майонезом.
Сверху положить кусочек сыра, помидор и ломтик бекона.
Свернуть в конвертик, заколоть шпажкой.
Обмакнуть в взбитое яйцо, обвалять в манке.
Обжарить на раскалённой сковороде до золотистого цвета,довести до готовности в духовке 30 minúty.

Foto Hotové jedlá:
Курица-конверт по-французски


Rovnako ako recept? Mailom recepty priamo prostredníctvom e-mailu alebo sa prihlásiť k odberu RSS feed blogu!



 

Zanechať komentár tu úspešne

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné položky sú označené *

*