Мясо по-французски (voľba 1001) – recept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kým žiadne hodnotenie)
Načítava...

prísady


Čo budete potrebovať (potravinárske ingrediencie) для приготовления Мясо по-французски (voľba 1001) – recept.:
Свининка 1-1,5 kilogram.
paradajky – 2 kúsky.
cibuľa – 2 kúsky.
syr – 250 g.
горчица
majonéza
soľ, korenie
Foto hotového pokrmu:
Мясо по-французски (вариант 1001)

inštrukcia (recept), ako variť:


Как приготовить Мясо по-французски (voľba 1001) – recept.
Свинину порезать порционными кусками толщиной 1-2 vidieť. Отбить с двух сторон. Посолить, korenie. Обмазать горчицей, na oboch stranách, и убрать в холодильник на 3 hodina.
Выложить мясо на противень. Поставить в духовку 250* z 10 min. В это время режем лук и помидоры кольцами, трем сыр на крупной терке.
Достаём мясо из духовки и укладываем слоями лук и помидоры, заливаем майонезом и засыпаем тёртым сыром, ставим обрано в духовку на 20 min (200*).
dobrú chuť!!!

Foto Hotové jedlá:
Мясо по-французски (вариант 1001)


Rovnako ako recept? Mailom recepty priamo prostredníctvom e-mailu alebo sa prihlásiť k odberu RSS feed blogu!



 

Zanechať komentár tu úspešne

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné položky sú označené *

*