šalát “Селедочка” – recept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kým žiadne hodnotenie)
Načítava...

prísady


Čo budete potrebovať (potravinárske ingrediencie) для приготовления салатСеледочка” – recept.:
Филе селедки(500-700 g),
Маринованные грибочки (šampiňóny) 1 breh (500-800 g),
Петрушка (1 пучок),
Укроп (1 пучок),
zelenej cibuľky (1 пучок),
Майонез (2-3 столовые ложки).
Foto hotového pokrmu:
Blankrecipe

inštrukcia (recept), ako variť:


Ako sa pripraviť šalát “Селедочка” – recept.
Филе селедочки нарезаем небольшими кубиками (размер нарезки можно варьировать). Маринованные грибочкиесли мелкиеразрезаем пополам, v prípade veľkej – мельче. Берем по пучку укропа, петрушки и зеленого лука (зелени должно быть достаточно)и мелко нарезаем. Все смешиваем, заправляем майонезом. По желанию, можно немного сбрызнуть лимонным соком.
Если кто-то не ест майонез, заправьте просто лимонной заправкой: rastlinný olej + citrón.
Салатик можно (и нужно) подавать с печеной картошечкой (разрезаешь картошечку напополам, намазываещь салатиком :))…приятного аппетита!:)))).

Foto Hotové jedlá:
Blankrecipe


Rovnako ako recept? Mailom recepty priamo prostredníctvom e-mailu alebo sa prihlásiť k odberu RSS feed blogu!



 

Zanechať komentár tu úspešne

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné položky sú označené *

*