Šošovicová s jahňacie kotlety – recept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kým žiadne hodnotenie)
Načítava...

Čo budete potrebovať (potravinárske ingrediencie) pre výrobu Šošovicová s jahňacie kotlety – recept.:

prísady

  • 600 г бараньих ребрышек
  • 150 г чечевицы
  • 3 картофелены
  • 2 paradajky
  • 1 žiarovka
  • 3 strúčiky cesnaku
  • 1 болгарский перец
  • 1 лавровый лист
  • Петрушка, korenie, soľ

Foto hotového pokrmu:
Суп из чечевицы с бараньими ребрышками

inštrukcia (recept), ako variť:


Как приготовить Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – recept.

  1. Чечевицу промыть
  2. Ребрышки вымыть и нарезать секциями по одному ребру и обжарить на сковородке. Переложить в кастрюлю, добавить воды 1,5л и варить 20 minúty.
  3. zemiaky, cesnak, лук и перец порезать и добавить в кипящий бульон.
  4. Помидоры очистить от кожуры порезать кубиками и добавить в суп с лавровым листом.
  5. Туда же бросить чечевицу.
  6. Варить до готовности.
  7. В конце посыпать нашинкованной петрушкой.
  8. dobrú chuť.


Foto Hotové jedlá:
Суп из чечевицы с бараньими ребрышками


Rovnako ako recept? Mailom recepty priamo prostredníctvom e-mailu alebo sa prihlásiť k odberu RSS feed blogu!



 

Zanechať komentár tu úspešne

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné položky sú označené *

*