Šošovicová s jahňacie kotlety – recept.
Čo budete potrebovať (potravinárske ingrediencie) pre výrobu Šošovicová s jahňacie kotlety – recept.:
prísady
- 600 г бараньих ребрышек
- 150 г чечевицы
- 3 картофелены
- 2 paradajky
- 1 žiarovka
- 3 strúčiky cesnaku
- 1 болгарский перец
- 1 лавровый лист
- Петрушка, korenie, soľ

inštrukcia (recept), ako variť:
Как приготовить Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – recept.
- Чечевицу промыть
- Ребрышки вымыть и нарезать секциями по одному ребру и обжарить на сковородке. Переложить в кастрюлю, добавить воды 1,5л и варить 20 minúty.
- zemiaky, cesnak, лук и перец порезать и добавить в кипящий бульон.
- Помидоры очистить от кожуры порезать кубиками и добавить в суп с лавровым листом.
- Туда же бросить чечевицу.
- Варить до готовности.
- В конце посыпать нашинкованной петрушкой.
- dobrú chuť.
Foto Hotové jedlá:

Rovnako ako recept? Mailom recepty priamo prostredníctvom e-mailu alebo sa prihlásiť k odberu RSS feed blogu!