запеченный судак – recept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Kým žiadne hodnotenie)
Načítava...

prísady


Čo budete potrebovať (potravinárske ingrediencie) для приготовления запеченный судак – recept.:
1 кг филе судака
2 žiarovky
200 g. syr
250 ml smotany
20 g. kyslá smotana
soľ, korenie, укроп сушеный
масло полсолнечное
Foto hotového pokrmu:
запеченный судак

inštrukcia (recept), ako variť:


Как приготовить запеченный судак – recept.
Обжарьте на масле лук полукольцами, затем паприку небольшими ломтиками. Филе судака выложите на протвень, смазаный маслом, а сверху – лук.
Смешайте сливки со сметаной, положите соль, korenie, укроп. Залейте этой смесью рыбу и ставьте в горячую духовку на полчаса. Затем достаньте рыбу, посыпьте тертым сыром и поставьте запекаться еще на 15 minúty. Подавайте горячим!

Foto Hotové jedlá:
запеченный судак


Rovnako ako recept? Mailom recepty priamo prostredníctvom e-mailu alebo sa prihlásiť k odberu RSS feed blogu!



 

Zanechať komentár tu úspešne

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Povinné položky sú označené *

*