Курица-конверт по-французски – recept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Čeprav ni ocen)
Nalaganje...

sestavine


Kaj potrebujete (živilske sestavine) для приготовления Курица-конверт по-французски – recept.:
куриная грудка
paradižnik
sir
бекон
majoneza
soli,poper.
jajce.
манка.
Fotografija končnega jed:
Курица-конверт по-французски

navodila (recept), Kako kuhati:


Как приготовить Курица-конверт по-французски – recept.
Грудку отбить, soli,poper,смазать майонезом.
Сверху положить кусочек сыра, помидор и ломтик бекона.
Свернуть в конвертик, заколоть шпажкой.
Обмакнуть в взбитое яйцо, обвалять в манке.
Обжарить на раскалённой сковороде до золотистого цвета,довести до готовности в духовке 30 minut.

Foto pripravljenih jedi:
Курица-конверт по-французски


Kot recept? Get e-recepti neposredno po elektronski pošti ali pa se naročite na RSS bloga!



 

Pustite komentar uspešno tukaj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *

*