Meso v francoščini (možnost 1001) – recept.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Čeprav ni ocen)
Nalaganje...

sestavine


Kaj potrebujete (živilske sestavine) для приготовления Мясо по-французски (možnost 1001) – recept.:
Свининка 1-1,5 kg.
paradižnik – 2 kosi.
čebula – 2 kosi.
sir – 250 g.
горчица
majoneza
soli, poper
Fotografija končnega jed:
Мясо по-французски (вариант 1001)

navodila (recept), Kako kuhati:


Как приготовить Мясо по-французски (možnost 1001) – recept.
Свинину порезать порционными кусками толщиной 1-2 glej. Отбить с двух сторон. soli, poper. Обмазать горчицей, na obeh straneh, и убрать в холодильник на 3 ura.
Выложить мясо на противень. Поставить в духовку 250* za 10 min. В это время режем лук и помидоры кольцами, трем сыр на крупной терке.
Достаём мясо из духовки и укладываем слоями лук и помидоры, заливаем майонезом и засыпаем тёртым сыром, ставим обрано в духовку на 20 min (200*).
dober tek!!!

Foto pripravljenih jedi:
Мясо по-французски (вариант 1001)


Kot recept? Get e-recepti neposredno po elektronski pošti ali pa se naročite na RSS bloga!



 

Pustite komentar uspešno tukaj

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *

*