snacks ftohtë etj

mëlçisë Sandwich dhe rrush pa fara pelte – recetë.

mëlçisë Sandwich dhe rrush pa fara pelte – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-25

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Pancakes me të në të kuqe peshk dhe Mogilev – recetë.

Pancakes me të në të kuqe peshk dhe Mogilev – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-25

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
papërpunuara Vezë – recetë.

papërpunuara Vezë – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-25

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Roll në një pita – recetë.

Roll në një pita – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-25

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
САЛАТ ИЗ БАКЛАЖАН(1001СПОСОБ). – recetë.

САЛАТ ИЗ БАКЛАЖАН(1001СПОСОБ). – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-25

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
sallatë 3 – recetë.

sallatë 3 – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-25

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Sarde in saor – сардины в белом маринаде – recetë.

Sarde in saorсардины в белом маринаде – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-25

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Закусочные шарики – recetë.

Закусочные шарики – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-25

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
вкусная полянка – recetë.

вкусная полянка – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-09-07

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Сельдь с пивной подливкой – recetë.

Сельдь с пивной подливкой – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-09-07

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Роллы с раковыми шейками – recetë.

Роллы с раковыми шейками – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-09-07

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
студень ” Екатерининское Холодное” – recetë.

студеньЕкатерининское Холодное” – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-09-07

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
“Гренки праздничные” (versioni im) – recetë.

Гренки праздничные” (versioni im) – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-09-07

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë