enët e mishit

Грибы(Засолка) – recetë.

Грибы(Засолка) – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-05-14

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
DEPRESIONI – Kabob MARGILAN natyrore me një pjatë e dytë e lakër – recetë.

DEPRESIONI – Kabob MARGILAN natyrore me një pjatë e dytë e lakër – recetë.

Ora gatim: 3 jo.

kompleksitet: i vështirë

Çfarë ju duhet (përbërësit e ushqimit) për përgatitjen e Kazan – Kabob MARGILAN natyrore me një pjatë e dytë e lakër – recetë.: Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

View Recipe

 
Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – recetë.

Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-18

Çfarë ju duhet (përbërësit e ushqimit) для приготовления Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – recetë.: Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Mish Wellington nga Gordon Ramsay – recetë.

Mish Wellington nga Gordon Ramsay – recetë.

Ora gatim: 60 min

kompleksitet: i vështirë

Çfarë ju duhet (përbërësit e ushqimit) për të përgatitur viçi Wellington nga Gordon Ramsay – recetë.: Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

View Recipe

 
merak Spicy me gështenja dhe tagliatelle. drekë e diel – recetë.

merak Spicy me gështenja dhe tagliatelle. drekë e diel – recetë.

Ora gatim: 60 min

kompleksitet: i lehtë

Çfarë ju duhet (përbërësit e ushqimit) për të përgatitur supë pikante me gështenja dhe tagliatelle. drekë e diel – recetë.: Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

View Recipe

 
mish”Дорожное” – recetë.

mish”Дорожное” – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-18

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Кролик в сметанно-горчичном соусе. – recetë.

Кролик в сметанно-горчичном соусе. – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-18

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Ужин в фольге. – recetë.

Ужин в фольге. – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-18

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Фенкада – recetë.

Фенкада – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-18

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
“Картофельные котлеты с яйцом” – recetë.

Картофельные котлеты с яйцом” – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-18

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
способ -2 подготовки для запекания свинины, курицы /не для оценки/ – recetë.
 
кролик по – бельгийски – recetë.

кролик побельгийски – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-18

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Говядина с шампиньонами – recetë.

Говядина с шампиньонами – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-18

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë