ushqime mish

jam mollë – recetë.

jam mollë – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-12-17

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Ukolataya”proshutë”ose ju mund të gatuaj çdo ! ! ! – recetë.

Ukolataya”proshutë”ose ju mund të gatuaj çdo ! ! ! – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-22

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
proshutë,ose një herë ka atë “Proscuitti” – recetë.

proshutë,ose një herë ka atë “Proscuitti” – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-22

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Vol au vent me Parma proshutë dhe dardhë – recetë.

Vol au vent me Parma proshutë dhe dardhë – recetë.

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

View Recipe

 
mish fantastike butë për kebabs për gjysmë ore + recetë Blitz “i kripur” trangull))) – recetë.
 
suxhuk Gentle “gjelat” – recetë.

suxhuk Gentle “gjelat” – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-22

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Pate Mëlçia dhe djathë, arra dhe “i dehur” kumbulla të thara – recetë.

Pate Mëlçia dhe djathë, arra dhe “i dehur” kumbulla të thara – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-22

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
snack roll përzemërt – recetë.

snack roll përzemërt – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-22

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
marinuar mishit në majonezë portokalli – recetë.

marinuar mishit në majonezë portokalli – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-22

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Meat Loaf Ham – recetë.

Meat Loaf Ham – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-22

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Деревенская пальцемпханная колбаса – recetë.

Деревенская пальцемпханная колбаса – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-22

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Запеченная говядина с соусом тоннато. – recetë.

Запеченная говядина с соусом тоннато. – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-22

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Мусс из ветчины – recetë.

Мусс из ветчины – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-22

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë