enët tjera kryesore

***Cutlets në pudre thurje *** – recetë.

***Cutlets në pudre thurje *** – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Derri me xhenxhefil – recetë.

Derri me xhenxhefil – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
burgers përzemërt – recetë.

burgers përzemërt – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
lakër zier ngadalë me kërpudha dhe mish derri – recetë.

lakër zier ngadalë me kërpudha dhe mish derri – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Картофельные котлетки в сырной корочке – recetë.

Картофельные котлетки в сырной корочке – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Утка с репой – recetë.

Утка с репой – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Запеканка из макарон с баклажанами – recetë.

Запеканка из макарон с баклажанами – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
i ndryshëm “Грибок” – recetë.

i ndryshëm “Грибок” – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Летняя яичница – recetë.

Летняя яичница – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Куриные конвертики с кремом из анчоусов – recetë.

Куриные конвертики с кремом из анчоусов – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Филе окуня под сырным соусом – recetë.

Филе окуня под сырным соусом – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Телятина в яблочном соусе – recetë.

Телятина в яблочном соусе – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
курочка в сливочно-горчичном соусе – recetë.

курочка в сливочно-горчичном соусе – recetë.

autor:

Dërguar: 2013-11-19

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë