Salads ndryshme

“sallatë Bean dhe kërpudha” – recetë.

“sallatë Bean dhe kërpudha” – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-08-15

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
i ndryshëm 2014 – recetë.

i ndryshëm 2014 – recetë.

Ora gatim: 15 min.

kompleksitet: i lehtë

  Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

View Recipe

 
Sallatë e asparagus gjelbër,domate dhe vezë – recetë.

Sallatë e asparagus gjelbër,domate dhe vezë – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-08-13

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
sallatë “martesë” – recetë.

sallatë “martesë” – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-08-13

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
пикантный салат из хурмы – recetë.

пикантный салат из хурмы – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-08-12

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Салат с овсяным печеньем – recetë.

Салат с овсяным печеньем – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-08-11

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
sallatë “Бертран” – recetë.

sallatë “Бертран” – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-08-10

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
sallatë “Закусочный” – recetë.

sallatë “Закусочный” – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-08-09

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Салатик “вешенский” – recetë.

Салатиквешенский” – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-08-09

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
sallatë shtresa me açugat "Hamsa me pelerinë" – recetë.

sallatë shtresa me açugat "Hamsa me pelerinë" – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-08-09

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Зимний салат – recetë.

Зимний салат – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-08-09

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Салат Табулле – recetë.

Салат Табулле – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-08-08

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë

 
Салатик “Эх, Яблочко” – recetë.

СалатикЭх, Яблочко” – recetë.

autor:

Dërguar: 2014-08-08

Foto e gjellë përfunduar: Foto ushqimi gati:

Lexo më shumë