Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – рецепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Док Но ратингс)
Лоадинг ...

састојци


Оно што је потребно (састојци хране) за кување “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – рецепт.:
Кабачок(или тыква маленькая) – 2 ком.(600 г..)
НАЧИНКА:
Лук красный – 1 ком.(100 г..)
Вяленые томаты – 5 комада.
Рис(басмати) – 100 г. (залить водой на 20 записник)
Сушёные грибы(белые) – 1 шака (молотых в порошок)
Кедровые орехи – 1/2 горсти.
бели лук – 1 зубок
Кориандр(сушёный) – 1 кашичица.
Розмарин – 2 гранчица
Чили – штипати (по вољи)
Перец чёрный(свежемолотый) – по укусу.
Соль морская – по укусу.
маслиново уље – 4 ст.л.
СОУС:
Горчица зернёная – 2 кашичица(полные)
Яблочный сок(лучше свежевыжатый) – 100 г.
Лимон – 1 ком.(сок – 3 кашика)
Сливки жирные – 170 г.
со,бибер – по укусу.
Фотографија готовог јело:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).

упутство (рецепт), Како да кува:


Како да кува “Кабачок Гамильтона” -(фаршированный и запечённый). – рецепт.


Пхото готова јела:
Кабачок Гамильтона -(фаршированный и запечённый).


Као рецепт? Гет емаил рецепте директно путем е-маила или се претплатите на РСС феед блога!



 

Оставите коментар је успешно овде

Ваша емаил адреса неће бити објављена. Обавезна поља су означена *

*