Linssoppa med lammkotletter – receptet.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Även om inga betyg)
Läser in...

Vad du behöver (livsmedelsingredienser) для приготовления Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – recept.:

ingredienser

  • 600 г бараньих ребрышек
  • 150 г чечевицы
  • 3 картофелены
  • 2 tomater
  • 1 glödlampa
  • 3 vitlöksklyftor
  • 1 paprika
  • 1 lagerblad
  • persilja, peppar, salt

Foto av den färdiga maträtten:
Суп из чечевицы с бараньими ребрышками

instruktion (receptet), Hur man lagar:


Как приготовить Суп из чечевицы с бараньими ребрышками – receptet.

  1. Чечевицу промыть
  2. Ребрышки вымыть и нарезать секциями по одному ребру и обжарить на сковородке. Överföring till en kastrull, добавить воды 1,5л и варить 20 minuter.
  3. potatis, vitlök, лук и перец порезать и добавить в кипящий бульон.
  4. Помидоры очистить от кожуры порезать кубиками и добавить в суп с лавровым листом.
  5. Туда же бросить чечевицу.
  6. Варить до готовности.
  7. В конце посыпать нашинкованной петрушкой.
  8. smaklig måltid.


Foto Färdigmat:
Суп из чечевицы с бараньими ребрышками


Liksom receptet? Få e-recept direkt via e-post eller prenumerera på RSS-flöde av bloggen!



 

Lämna en kommentar framgångsrikt här

Din e-postadress kommer inte att publiceras. behövliga fält är markerade *

*