Баклажаны закусочные – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) для приготовления Баклажаны закусочные – дорухат.:

Аксҳо аз табақ тайёри:
Blankrecipe

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Как приготовить Баклажаны закусочные – ресепт.
Баклажаны помыть, обрезать хвостики, и положить в кипящую воду минут на 5-7. Слить воду, а баклажаны положить под пресс на 20-30 дақиқа. Остывшие баклажаны порезать на кубики, сложить в миску или кастрюльку,добавить мелко нарезанную зелень (бодиён, петрушечка), залить заправкой. ба воситаи 8-10 часов баклажаны готовы, хотя можно кушать их и раньше.
Заправка: об,намак, мурч, сир, шакар, растительное масло и уксус – ба таъми.

Аксҳо хӯрок тайёр:
Blankrecipe


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*