Горячий азиатский белый шоколад – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) для приготовления Горячий азиатский белый шоколад – дорухат.:
500 шир мл
4 семени бадьяна
щепотка свежемолотого мускатного ореха
100 г натертого белого плиточного шоколада
Аксҳо аз табақ тайёри:
Горячий азиатский белый шоколад

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Как приготовить Горячий азиатский белый шоколад – ресепт.
В небольшую кастрюлю влейте молоко и добавьте бадьян и мускатный орех.
Доведите до кипения и варите на слабом огне еще 5 дақ. Затем снимите молоко с огня и растопите в нем шоколад.
Остудите в течение 5 мин и разлейте в чашки, посыпав мускатным орехом.

Аксҳо хӯрок тайёр:
Горячий азиатский белый шоколад


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*