КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) для приготовления КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – дорухат.:
600 г картофеля
1 фурӯзонаки
1 st.l. равған
½ моркови
½ корня петрушки
намак
Аксҳо аз табақ тайёри:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Как приготовить КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ – ресепт.
В посуде для тушения растопить масло.
Опустить туда натертые на крупной терке коренья, сабзӣ, мелко нарезанный репчатый лук.
Когда лук подрумянится, налить стакан воды, намак.
В закипевшую воду положить крупно нарезанный картофель, накрыть крышкой и варить на слабом огне 20-25 дақ. до готовности.
Подать картофель горячим, посыпав зеленью.

Аксҳо хӯрок тайёр:
КАРТОФЕЛЬ ПО-ПАРИЖСКИ


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*