синаи мурғ “а-ля Помпадур” – ресепт.

1 Звезда2 Звезды3 Звезды4 Звезды5 Звезд (Ҳангоме, ки ягон рейтинги)
Loading ...

компонентњо


Чӣ ба шумо лозим (компонентњо озуқаворӣ) барои тайёр кардани хўрок синаи мурғ “а-ля Помпадур” – дорухат.:
2 куриных грудки без костей
1 Моддаи. л. орд
3/4 стакана крупно порубленного миндаля
намак, черный перец по вкусу
2 Моддаи. л. топленого масла
1 тухм
Аксҳо аз табақ тайёри:
Куриная грудка а-ля Помпадур

дастурамал (ресепт), Чӣ тавр пухтан:


Чӣ тавр пухтан як сина мурғ “а-ля Помпадур” – ресепт.
Куриные грудки слегка отбить, придать им ровную форму. Намак ва ќаламфури. Зада тухм. Муку высыпать на лист пергамента.
На другой лист насыпать тонким слоем рубленый миндаль. Каждую куриную грудку обвалять в муке, обмакнуть во взбитое яйцо, обвалять в миндале, слегка прижимая кусочки орехов рукой, чтобы они не осыпались.
Масло растопить в большом сотейнике. Положить в него подготовленные грудки. Жарить их по 4-5 дақ. с каждой стороны, до появления золотистой корочки.

Аксҳо хӯрок тайёр:
Куриная грудка а-ля Помпадур


Мисли дорухат? Оғози меъ- почтаи бевосита тавассути почтаи электронӣ ва ё Обуна ба хўроки RSS аз блог!



 

Назари худро бинависед бомуваффақият дар ин ҷо

Суроғаи почтаи электронии шумо нест, нашр карда мешавад. Майдонҳои талаб карда мешавад, ишора *

*